Marisa Beretta
Marisa Beretta fotografie Haarlem 0641427698

Marisa Beretta (1969)

info@marisaberetta.nl

Afgestudeerd in 1991 als 1e graads docent tekenen de journalistieke fotografie ingerold. Naast het werken in opdracht als freelance fotograaf komt de liefde voor kunst en fotografie samen in projecten waarbij kunst wordt ingezet als handvat, communicatiemiddel om te ontmoeten.

In 2018 voerde ik binnen het programma ‘Haarlems Goud’ intergenerationeel fotoproject DubbelBelicht.nl uit in het kader van Age Friendly Cultural Cities. Dit programma won de BNG Lang Leve de Kunstprijs 2019. StichtingKapsalon.nl is opgericht om te kijken of we ook andere kunstvormen kunnen inzetten om samen de wereld mooier te maken.
Stichting Kapsalon ontvangt tot 2024 structurele financiering vanuit de programmasubsidie ‘Cultuur maakt Haarlem’ van de Gemeente Haarlem.

In 2018 heb ik de Bikopleiding afgerond en verzorg ik fotografie projecten in het onderwijs zie Planbeeld.nl. Mijn missie; Vanuit fotografie de kinderen leren kijken’ Mijn missie; Vanuit fotografie de kinderen leren kijken’ Hierom heb ik in 2022 de basistraing VTS afgerond. Een waardevolle aanvulling om met behulp van fotografie kinderen te leren kijken.

Marisa Beretta
06 41427698